Newstitleleft

Om Langå NanoLaug

Newsbar_right

Langå Nanolaug er en frivillig drevet forening for computernørder og gamere. Aktiviteterne i foreningen består af 2 årlige netparties som vi har valgt at kalde for Plugged.

Langå Nanolaug så dagens lys i 2003. Umiddelbart forinden havde vi spurgt kommunen om lov til at låne nogle lokaler for at afholde et LAN og fået afslag, med den begrundelse at vi ikke var en registreret forening.

Det var her ideen til Nanolaug tog form.

Vi har et værdi grundlag der tager udgangspunkt i at der skal være plads til alle ved Plugged. Det betyder bl.a.; at alle kan komme uanset alder og køn, at der ikke bliver drukket alkohol til Plugged, at man altid kan spørge og få hjælp, og prisen holdes så lav som muligt så alle kan få råd - både i indgang og i kiosken. Derudover, bryster vi os af at være Danmarks hyggeligste LAN.

Nanolaug er finanseret 100% gennem Plugged. I en periode var vi også finansieret ved at bestyrelsen arbejdede frivilligt i forbindelse med afholdelse af LANs for ungdomsskolen. Desværre har der de seneste år ikke været meget arbejde at hente ved ungdomskolen. Vi er derfor blevet væsentlig mere afhægige af sponsorater og et godt fremmøde til Plugged.

Med Venlig Hilsen Crew

Back