Newstitleleft

Netparty - Generelt - Download hjemmefra - en nyttig guide

Newsbar_right

Hej alle!

Er du ved at pakke din spand? Har du styr på det hele ? TRO OM IGEN!

Vi sidder på en 100Mbit forbindelse, hvilket er nice, men vi er 80 om at dele den. Det er derfor psykovigtigt, at vi tager os nogle forholdsregler, så alle kan få et godt party med stabilt net.

  • Sørg for at dit Steam/Origin/GOG/whatever-bibliotek er opdateret. Kig dit bibliotek igennem, og hvis der er noget du måske kunne tænke dig at spille i weekenden, så hent det ned derhjemmefra.
  • Slå derefter auto-updates fra. Det kan gøres på de individuelle spil (f.eks. dem, der tit smider store updates), samt at du kan throttle forbindelsen generelt. Se hvordan her. Husk at slå det til igen, når du kommer hjem. :)
  • Når du kommer til party uforberedt, fordi du er en klovn, og finder ud af at du har glemt at hente Pony Adventures 1-7 ned, så hør om ikke dine buddies har spillet. I Steam kan du lave en backup af spillet, og importere det på en anden installation (din), såfremt begge installationer har købt spillet. Se hvordan her.
  • Sluk alle download/torrent clients. Vi overvåger netforbrug, og finder vi ud af at det der dig, der suger hele vores net, så dypper vi din HDD sammen med dine dadler i saltpetersyre (vi har adgang til kemilokalet).
  • Andre fede ting du skal have hentet? Gør det hjemmefra.