Newstitleleft

Netparty - Generelt - Overwatch

Newsbar_right

Yo peepz,

Vi er ved at kigge på mulige spil til næste Plugged, herunder Overwatch. Er der nogen af jer som har viden om det er muligt at spille Overwatch på LAN, om det er muligt at oprette private games så man kan spille mod hinanden, etc?


Hej Hans

Det er muligt at oprette private games i Overwatch :)

Dog er det ikke lidt besværligt i forhold til at holde turnering i det, i forhold til at man skal være 6 personer på hvert hold (altså 12 til vedkommende med et hurtigt øje) + den deltagelse i spil der befinder sig til nanolaug nogen gange, det er ikke alle der deltager jo, og det er måske ikke alle der ejer det?

  • Jens

Vi havde 3v3 i tankerne, men det er måske bare lort mht. Overwatch?

Jeg tror der vil være nogle dominerende comboer i forhold til 3v3, så jeg har måske i tankerne at det bliver meget entydigt. Men måske, hvem ved?

Bare lige en heads up, så sidste nano der var overwatch free to play. Bare husk at holde øje med sådan noget. Der ville det have været godt med overwatch

Det er sjældent vi ved om et spil er gratis den weekend vi holder Plugged, og oftest vil vi helst ikke skifte combos når vi har besluttet os for dem.

Da vi havde zombie tema var left 4 dead e.g. gratis, hvilket var fedt, men ikke noget vi rigtigt kunne holde en combo i.

Så når du siger "bare husk at holde øje med sådan noget", så er svaret at det kan vi desværre ikke rigtigt gøre meget ved.