Newstitleleft

Member Party #2

Newsbar_right

Vores memberparty nummer 2 var, som det altid er, fremragende. Vi havde denne gang valgt at gøre det så simpelt som mulig, og lige tage temperaturen på de deltagende, inden vi planlagde noget ekstraordinært. Dette skulle vise sig at være en god idé. Der var nemlig traditionen tro, hygge for alle pengene. Den kære Hans prøvede forgæves at arrangere combo'er Counter-strike, Warcraft III, Quake III, Hjerterfri: Online, og mange andre spil, til ingen verdens nytte. Med gråd i stemmen henvendte han sig derfor til "The Partymakers", "The Bringers of Joy", "Glædessprederne", Jacob og Nikki, og spurgte om de ikke nok ville være søde at redde party'et. Det lød som en opgave for førnævnte helteduo.

Straks de to fik frit spil til at arrangere hyggecombo'er, var der nemlig massiv opbakning fra salen, for ikke at nævne jubel og begejstring. "Knus liberalismen!", råbte de, "Al magt til de himmelfarne hyggespredere!". Der var nærmest ingen grænser for tilmeldinger når Jacob og Nikki lokkede de små nørder AFK med gyldne løfter om fine, flotte og ikke mindst, delikate præmier fra den store mystiske rodekasse. Den største success, var vidstnok billedcombo'en, hvor man fik til opdrag at fremskaffe billeder med bestemte motiver (såsom Kisser eller toast), og uploade til scenen. Disse ville så blive voteret i stereolyd, til alles store fryd.

Når det ikke handlede om at udføre kreative opdrag på helteduoens befaling, blev der chill'et i loungen, spist en masse pizza, samt slik fra Kisser's Kiosk, og til tider også spillet en endefuld computerspil. Ligesom et netparty oprindelig var tiltænkt!