Newstitleleft

Plugged #1

Newsbar_right

Inden Partyet:

Vi startede den 1. november 2003 med at planlægge vores første, og længe væntede netparty. Vi fik fordelt opgaverne, hvorefter vi begyndte at kontakte sponsorer, som viste sig at være noget sværere end vi lige havde regnet med. Vi skulle ud og leje 5 x 24 porte switche + 1 GB backbone switch, hvor pengene dertil blev sponsoreret af WWI.

Vi gik også i gang med at få en gammel computer til at køre som gateway ud til Internettet.

Et par uger inden selve partyet afholdte vi en opsætningsweekend, hvor vi fik sat servere op, samt flilmet lidt til vores glimrende intro-video.

Vi fik lånt Langå Skoles internetlinje, der godt nok ikke var den hurtigste (256/128 Kbit/s), men den virkede.

Der var 50 forhåndstilmeldte. Det skulle så vise sig at det ikke var alle der mødte op, men der kom også nogen i døren, så vi endte med et deltagerantal på ca. 60.

Lige før – Fredag:

Vi var blevet lovet højt og helligt på spejderære at der skulle være borde nok til 60 personer, men det viste sig at spejderære ikke holdes højt og helligt i Langå, da der kun var borde til 48 personer. Det betød at vi måtte ud på et mindre røvertogt på skolen, hvorefter vi fandt så heldigvis et depot med ekstra borde. Vi fik sat borde og stole op, under discipineret kommando af Bordmester Nikki, således at vi kunne komme til at trække net-kabler ud til switchene.

Monster som skulle hente strømtavler og lydanlæg, havde fået lidt problemer med øret (piv piv), så han skulle lige forbi lægen. Dette gjorde at han først ankom kl. 16:30, halvanden time før dørene skulle åbnes, så vi blev alle nødt til at tage vore 'Boots of Haste +1' på, og skynde os ganske langsomt. Der blev smidt kabler ud til højre og venstre, lydanlægget blev sat til, og en halv time inden start var der strøm på og vi kunne begynde at sætte serverne op. Serverne til internettet kom godt nok først til at virke en times tid efter det var startet, men hvem gider alligevel på internettet lige efter partyets start???

Dørene åbner:

Der var nogen der var så fræk at klage over at de ikke kunne spille CS: Steam, da der ikke var åbnet for de pågældende porte i firewallen. Denne opførsel gider vi ikke se på, så vi anlagde gruppehad mod pågældende person/personer. Nå, nej. Som de gode og forstående mennesker vi er, gjorde vi selvfølgelig et ihærdigt forsøg på at finde de førnævnte porte, men uden held. Så vi besluttede af åbne for samtlige porte i firewallen, hvilket også resulterede i at internettet et kort øjeblik blev overbelastet af P2P programmer, inden vi fik sat en stopper for disse slemme ulovligheder.

I Cola-Crashingen havde vi været så kreative at bruge skolens madkasser som brækspande, men til trods for vores åbenbare genialitet blev de dog ikke brugt. Kunne ellers være sjovt når alle børnenes mad smagte af bræk i uger efter partyet... Det lykkedes at stable nok deltagere op til vores underholdende indslag, og efter en lang og hård kamp, knuste Anders Lagoni fra iCe-Made samtlige modstandere på tiden 1:16!! Imponerende! Værsgo, her har du en cola!! Der skal også nævnes at Nicholas Virkmanns indsats bestemt ikke var af tilfredsstillende rang, og sådan noget sjatdrikkeri vil vi simpelthen ikke se i fremtiden! Fy da føj da!

Lørdag:

Efter som vi ikke havde fået lavet introen endnu, blev den udsat en kende – nærmere bestemt små 12 timers tid.

Så var der bestilling af pizzaer til lørdag aften. Det skabte lidt problemer da der var nogen er troede der var til frokost. (Doh! Brug dog albuen til at tænke med!)

Der blev afholdt Quake III konkurrence (2vs2 liga). Til trods for -=GIZZARD=-[LNL CREW]’s fremragende indsats, måtte de dog lade sejren gå til [PacTown].

Denne gangs CS-konkurrence bestod af 6 hold. Disse blev delt op i to grupper, hvorefter de to bedste fra hver gruppe avancerede til et knock-out system. Udvalgte kampe blev vist på storskærmen. Af uforklarlige årsager (og en organizers trang til at lege dragqueen), blev konkurrencen dog lidt forsinket og finalerne blev udsat til næste dag.

Søndag:

Det var en stor fornøjelse at vække hele banden med monsterhøj syretechno klokken 7 om morgenen!!! I finalen stod kampen mellem [PacTown] og eXonerated. Det blev en meget tæt match, som [PacTown] vandt 13-11. Partyets decideret øhm... kreative, men underholdende indsats i CS-comboen blev præsteret af Staten, som primært bestod af elever fra Randers Statsskole. Alle ved nemlig at Statsskolen kun er et skalkeskjul for en ordentlig CS Boot Camp. Efter 4 kampe og 90 runder i underskud, var de enda den eneste klan der modtog klapsalver! Respekt!!!

Klokken 12 var der præmieuddeling, og folk begyndte så småt at gå hjem, og det var på dette glimragende tidspunkt at Randers Amtsavis valgte at kigge forbi…

Alt i alt var det et vellykket party udført af uerfarne organizere. Dog var der til tider problemer med at komme på internettet, men det er vist standard på ethvert party. Faktisk gik det så godt at de fleste var meget tilfreds. Det er altid godt at høre god kritik, især på første forsøg. I kiosken hærskede Kirsten som brillerede med alt af vådt og tørt til usædvanlig lave priser. Nogen gange det halve af hvad der normalt bliver taget til et netparty. Så rolig nu, I behøves ikke at gå helt amok, der bliver et Plugged #2. Måske i april. Vi sagde rolig nu!

Ekstra materiale:

Avisudklip