Newstitleleft

Plugged #5 - Normal ist es nicht

Newsbar_right

Livejournal Plugged#5

Dørene åbnede kl 19 som sædvanligt. Nikki fik travlt med at forklare Jacob om hans mere eller mindre smarte last-minute-changes i bordplanen, imens han selv var travlt optaget med at lave intro. "Schneller!" rungede det, imens den nihalede suste igennem luften.

Det utålmodige crew blev ved med at skynde på stakkels Nikki, samtidig med at han fik forbavsende meget frihed til at skabe hvad han ville. Forbavsende fordi Nikki har en ganske unik smag når det kommer til kreativt arbejde. Nikki nægtede dog at slække på kvaliteten, men formåede at få introen komprimeret færdig til kl. 24. Kunne være færdig længe før, men det skulle åbenbart komprimeres på Hans' måde (suX0r).

I starten af introen havde Nikki lavet en introduktion af samtlige organizere, men da den blev set for aller sidste gang, satte Hans spørgsmålstegn til hvorfor Tudse ikke var med. Doh! Tilbage til tegnebrættet.

Stemningen begyndte dog at blive mere eller mindre amper fra det introhungrende publikum, og vil valgte derfor en alternativ løsning, og klippede den kære Tudse ind til sidst.

Hans havde efterhånden fået den anden projektor i hyggegruppen til at køre fint, og den blev flittigt brugt af glade nørder.

Det viste sig at salens klimaanlæg var mindre psykotisk, og foreslåede arktisk klima som en udmærket løsning. Grundet anlæggets forhistoriske design, kunne man ikke skru ned, og hvis man slukede for det, ville det bare blive ulideligt varmt.

Hans og Nikki havde vagt fra 3-7, men vi valgte at lade Hans sove, da han bliver ret muggen når han er træt. Den altid årvågne Nikki derimod, er selvfølgelig altid på mærkerne. ”Mere kaffe!” udbryder han, og litervis bliver helt ned i ganen på ham. Han er og bliver en maskine.

Markus og Johs brugte dele af natten til at spille et fesent PS2 spil på storskærm. Noget med nogen egern og nogen insekter der skulle slås mod hinanden i en kamp til døden. Gentagne gange.

Apropo storskærm, er der nogle banditter der selv havde medbragt en projektor, hvorpå de viste filmer af modent materiale. Jacob og Nikki rynkede dog på panden af dette, og Jacob gik ned og fortalte dem nogle alvorsord. ”Sluk for det djævelskab, eller I vil føle crewet's vrede slå ned på jer!”, proklamerede han. ”For børnenes skyld!”. Nikki nikkede godkendende til ham, da han vendte tilbage som den sejrende i hans mission.

Lørdag morgen var der morgenmad, fulgt af Q3 konkurrencen. Den var hurtigt overstået, og inden længe stod eXonerated nok engang som det sejrende parti! Eneste problem var nogle smarte fyre, der ikke havde fattet konceptet med at oranizernes ord er lov, og at hvis man taber gentagne gange er man altså ude af turneringen!

Der blev hentet pizza-menuer, som jo på mystisk vis ikke var crewet i hænde om lørdagen, og pizzaer blev bestilt en masse*! Hans lagde sig på knæ foran det alvidende orakel, Nikki, da han ikke kunne finde en gratis version af det program der skulle køre CS-comboen. Nikki vidste dog råd, og efter at fundet ud af at den version den kære Hans snakkede om var fiktiv, brugte han snedigt "I'm feeling lucky"-featuren i google, og cs'-comboen kunne snarligt komme i gang.

Til crewets fryd og store overraskelse, var der ingen fejlbestillinger eller manglende pizzaer denne gang (lige ud over at Jacob's og en andens pizza var forvekslet, men det vidste Jacob hurtigt råd til). Ja, de havde endda været så behjælpelige nede på Pizza Pinochio, at de havde skrevet navn på samtlige bestillinger!

Efter at have fyldt maven med alskens godt fra havet, kunne cs-comboen komme videre i teksten. Det endte med at holdet med det ufatteligt kreative navn "syg combo" stod alene tilbage i marken, og kunne tage med sig førstepræmien hjem. QWE var derfor partyets store tabere, da de jo havde tabt en finalekamp to gange i træk. Og som alle ved er nummer to bare den første taber.

Efter cs-comboen var der tid til den traditionelle cola-crashing (denne gang med ægte Coca-Cola), som var sponsoreret af selveste Coca-Cola. Thomas A. viste stor stil og fightervilje, da han bundede flasken i løbet af knappe halvandet minut. Pluspoint for stor underholdningsværdi, og fordi at han drak den sidste sjat efter at have dekoreret gulvet. Det opvejede så at han fejlede i at ramme en eneste af de fire spande vi havde sat op. Håber du sigter bedre i CS, Thomas. Tosk.

Aftenens sidste indslag var Old School-comboen, som denne gang var i Blubby Volley, spillet hvor to klumpe gelé spiller strandvolley. Thomas A. havde kommet sig over hans sidste sejr, og igen trak han det længste strå. Lidt senere var der en af de tabende i cola-crashingen der valgte at tømme sit maveindhold på gulvet ude foran kiosken, hvorefter han selv skvattede i det. To gange.

For anden gang måtte formand Markus ofre sig for holdet, og smed bukserne og væbnede sig med en karklud, da kost og moppe var låst inde et ikke anvist sted. "Aldrig mere skal vi se nogen form for crashing under min ledelse", tordnede han. Vi får se, Markus, vi får se.

Nu tog den gode Nikki en beslutning. Han var træt af at se dårlige cs-film i loungen, han ville se hvad den oprindeligt var beregnet til: trailers, introer, demoer og lignende spilrelaterede film. Han tog sagen i egen hånd, og destruerede alt cs-relaterede materiale på medieserveren, og uploadede alle de trailere som han havde brugt mange mørke nattetimer i ugerne forinden på at hente.

Til hans store frustration fandt han ud af at serveren knapt kunne læse nogen få af disse film, da der var en fejl med playeren som ikke kunne reddes med codecs og andre smarte ting. Hvor fik han så grueligt ret da han tidligere havde sagt at serveren skulle hedde Loke, da den ikke havde lavet andet en problemer for ham (medieserveren er i det store og hele hans gamle spand). Hans undskyldte mange gange, og lovede højt og helligt at have dette i orden til næste party, og undslap derved lige akkurat Nikki's hævnfulde straf.

Søndag var tid til at pakke sammen, og alle græd, holdt hinanden i hånd og sang sange om alle de gode minder de havde erhvervet sammen, samtidig med at der på uforklarlig vis lød Meatloaf musik fra oven.

Tiden mellem dette party og det næste vil vi bruge på at lave voodoodukker, og uføre sort magi og kaste forbandelser over Gamelaunch, da vi aldrig fik de lovede præmier at se, hvilket førte til at nogle nørder gik mere tomhændet hjem end forventet. Må I aldrig undslippe jeres uendelige livscyklus, og aldrig opnå nirvana!

Opsamling:

Cola crashing: Thomas A. (Coca-Cola merchandise)

Blobby volley: Thomas A. (to lækre og exceptionelt velsmagende toast håndlavet af Kisser selv)

CS

  1. syg combo (1500 spir lige i lommen)
  2. QWE (1000 mønter lige udbetalt ved kasse 1)

Quake 3

  1. eXonerated (Icemat Siberia Black headset)
  2. QWE (Steelpad QCK+ musemåtte)

(Rettelser følger næppe)

  • Nikki aka Hybris formerly known as DJ ScarFace