Newstitleleft

Plugged #6 - Noname ED2

Newsbar_right

Plugged#6

Plugged#6 skulle hurtigt tyde på at blive et stort party, eftersom at der var 30 tilmeldte allerede inden crewet sendte mails rundt til medlemmerne. Det viser bare at Plugged og LNL er ved at blive et kendt navn, og crewet valgte derfor at lade være med at annoncere yderligere med partyet. Inden længe var alle pladser nemlig besat, og ligesom sidste gang, blev der sat 20 ekstra pladser til (i alt 100 pladser).

Crewet havde valgt at droppe deres forberedelsesweekend, da de jo syntes at de var blevet skide rå til det der med at holde LAN-party. Og i øvrigt har de en travl hverdag, efter at de i kølvandet på deres kæmpe succes, er blevet kendt landet over. Det er sørme hårdt at være en del af jetsettet kan vi jo fortælle jer! Indvielsesfest her, fest i Playboy Mansion der, klippe snore, date modeller. Suk, ja nogen skal vel gøre det.

Aaanyway, siden de er så skide professionelle (og er travlt optaget, blablabla), var crewet stærkt i undertal de første mange timer. Nikki havde med sin plads i hierarkiet fået vores nye revolutionære organizer, Søren, til at hente ham på hans højst spændende arbejde, så han kunne komme og piske lidt rundt med de andre, og derefter sætte sig til at lave intro. Skæbnen ville det dog anderledes, eftersom hans grafikkort valgte at strejke de første par timer.

Imens arbejdede de andre som små flittige myrer, og fik sat det resterende op, inden dørene åbnede. Det er i realiteten løgn, eftersom det åbenbart, af uforklarlige årsager, er ved at udvikle sig til en trend at møde op timer inden dørene åbner! Dette må vi bare ryste på hovedet af, og sige at de skal da være velkommen til at stå ude på gangen, men at de ikke må rende rundt i crewets arbejdsområde. Fy! Så kan de måske lære at lade være med at møde op til falske tidspunkter.

I et snævert øjeblik overvejede Nikki faktisk at lade dem stå ude i styrtregnen med deres grej, men barmhjertig som han er, bestræbede han sig alligevel til at åbne døren for dem. Hurra for Nikki den Barmhjertige, lad os alle give ham gaver og tilbede ham!

Da dørene åbnede, begyndte der så småt at strømme folk til. Nikki havde også omsider fået sit grafikkort til at virke igen, og også hans keyboard, hvis stik han havde smadret da han havde haft for travlt med at pakke sin pc sammen (jetset og alt det der). Nu opdagede han bare at alt det smukke 3D han havde kreeret, ikke kunne importeres i hans videoredigeringsprogram. Grrr...

Han fik dog en form for et resultat ud af det i den sidste ende. Plugged#6 var forresten fornyelsens party, eftersom crewet i løbet af natten indlemmede nok en nørd i deres hellige broderskab. Tillykke til Skifter, som pga. af hans bemærkelsesværdige indsats blev belønnet med denne hæder [applaus og fanfare her].

Lørdagen startede som vi kender den bedst: morgenmad, og så skal der games! Vi ved alle at lørdagen står i comboernes tegn, og denne lørdag var ikke meget anderledes. Denne gang havde vores højt elskede sponsor, Inter-Data, spået gaveregn en masse, takket være vores dygtige Hans.

Det tillod os at holde en hel masse konkurrencer, som f.eks. 'Find Markus', som så sjovt nok gik ud på at man skulle finde Markus for at vinde. En anden morsom konkurrence var 'Partyets Grimmeste Kabinet', hvor præmien så var et helt splintrende nyt kabinet med lys og køler og gejl. Mads og Nikki opmuntrede derfor alle til at yde en så stor indsats som muligt, ved hjælp af bl.a. en kniv.

Trods mange gode indslag, var det dog alligevel Morten E. der løb af med sejren, tæt efterfulgt af Lille-Karst, som dog måtte nøjes med en klapsalve eller to.

Der var også vores crashing-konkurrence, som denne gang bestod i flødeboller! Hurra! Formand Markus bestemte dog at vi skulle ud i solen denne gang. Måske mente han at nørderne havde brug for noget mere farve på deres ligblege krop, eller måske lå begrundelsen i horrible minder fra et tidligere party. Det vides ikke.

Der var dog kun 3 tilmeldte, men heldigvis meldte Morten E. sig ganske frivillig, og helt uden tvang, til tilskuernes store begejstring. Det skulle dog vise sig at en negerbolle ikke kan spise negerboller. >_>

Senere fik vi pizza, også denne gang fra Pinnochio, som igen viste en fremragende service ved at skrive navn på alle kasserne. Som en lille sidenote, skal der nævnes at ingen andre end crew skal pille ved vores medieserver/skærmen i loungen/forområdet/skråstreg. Da Nikki kl. 4 om morgenen gik for at lave kaffe, fik han et skræmmende syn, der rystede ham. I sofaen lå der to nørder og snorkede, imens en video af kvinder der pruttede på hinanden kørte på loop. Sådan nogle perversiteter ser vi helst er forbeholdt andre partyer! Til Plugged ser vi kun Bubber!

Intet der er smukt varer for evigt, og søndagen kom så alt for tidligt. Jeg har altid stemt for at man skal sætte en ny mellem-dag ind imellem lørdag og søndag, og så evt. skrotte mandage helt. I hvert fald er søndag store oprydningsdag aka røvsyg. En stor tak til dem der valgte at blive og hjælpe med at rydde op (især Busk, Vincent og lille-Karst).

Til sidst kan vi konkludere at Plugged#6 har været et vellykket party, trods størrelsen. Det er tydeligt at vi i fremtiden skal overveje at kigge os om efter større lokaler. Vi fik som tidligere gange kun ros, lige udover ham der klagede over at der ikke var morgenmad. Sært, eftersom alle andre undtagen dig oplevede noget andet. Og selvfølgelig dem der brokkede sig over at deres P2P programmer ikke virkede.

Lad mig spare Jer for at blive hånet og nedgjort, og give Jer det tip at læse reglerne, inden i brokker Jer. Organizernes tid er meget dyrebar, og vi ser helst ikke at vi vil spilde den på imbecile. En anden ting vi undrer os over, er hvorfor folk tager til LAN for at spille WoW?

Besynderligt syntes vi, og undrer os over om det ville få en positiv eller negativ udfald hvis porten lige pludselig, på fuldstændigt magisk og uforklarligt vis, blev lukket. Det skal også lige påpeges at vi ikke var så heldig med vores valg af fotograf/kameramand, og vi ved at der er nogen af Jer derude som selv tog billeder. Vær venlig at kontakte Crew på nikki@nanolaug.dk, eller endnu bedre: admin@nanolaug.dk .

  • Nikki out

Vindere, samt præmier:

Grimmeste kabinet: Morten E. (Raidmax ninja kabinet, Thermaltake Global orb 3, Thermaltake bæretaske, Thermaltake blæsere, værdi 1200,-)

Counter-Strike:

  1. The Banana Squad (1.500,-)
  2. DAB (500,-)
  3. eXonerated (5 stk. Steelpad 4D, værdi 750,-)

CS Demo: CS Demo Plugged #6

Warcraft 3:

  1. Alucard (Razer Copperhead, værdi 500,-)
  2. Ganolink (Razer Mantis, værdi 300,-)
  3. Hyp (Steelpad Steelsound 5H, værdi 350,-) (efter første vælger princippet, derfor ingen sure miner)

Quake 3

  1. Erasearch (Sandberg Gb switch, Sandberg Gb netkort, merchandise, værdi 600,-)
  2. klan ikke noget (merchandise)