Newstitleleft

Plugged #7 - Edition Simple

Newsbar_right

Plugged#7 25-27/8-06

Plugged#7 blev, som alle de foregående ordinære netpartyer fra Langå Nanolaug, afholdt i Langå Skoles festsal. Der var forhåndstilmeldt 100 deltagere, det vil sige at der var udsolgt. Vi havde endda en venteliste. Og for resten, siden spørgsmålet kom op, så kan jeg ligeså godt give jer alle et kollektivt svar i eftertid.

NEJ, vi har ikke lyst eller mulighed for at sætte et ekstra bord op til dig. Der er ikke plads i salen, og vi har ikke ressourcer nok til at sætte et netværk op i et andet rum, som i øvrigt også allerede har et andet formål. Og NEJ, I må ikke komme gratis ind hvis I bestikker os med en halvtredser. Snarere tværtimod.

Da vi (CREW) ankom til Langå Skole, og blev færdig med at læsse vores grej ind (det tager noget tid, hehe), ville vi gå i gang med at sætte borde op. Vi startede med at sætte de borde op som stod i salen, og gik derefter ned i kælderen for at hente resten af bordene. Det var et skrækindjagede syn der mødte os: ingenting. I den forstand at bordene var væk.

Vi fik kontakt med nogen af skolens pedel, som var til fest sammen med resten af skolens personale på skolen. Efter en længerevarende ophidset diskussion (noget med at jeg ikke har særlig stor tiltro til berusede mennesker), fik vi fortalt at disse borde aldrig havde eksisteret, og alle historier om at vi havde brugt dem adskillige gange før, blev henvist som løgn og bedrageri.

Derefter blev vi fortalt at det da ikke kan være skolens problem at de ikke kan overholde ders aftaler. Suk. Så med mindre end 2 timer til partyets start, gik vi straks i gang med at finde andre borde. Ellers sjovt som sådanne udlejningsfirmaer på denne side af Lillebælt alle har lukket fredag eftermiddag efter kl 16. [river sig i håret i frustration]

Med udsigt til revolte og massoptøjer, dukkede dog førnævne fiktive borde op – fuldstændig ud af det blå! De dukkede op i en lærers lade, helt tilfældig. Ganske mærkværdigt. I alle tilfælde, sendte vi LNL Ultimate Krisis Taskforce Alpha Foxtrot: Guerillas of National Urgency (L.U.G.T.A.F.G.N.U.) ud på en farefuld mission: at hente disse borde.

L.U.G.T.A.F.G.N.U. Lykkedes i deres mission, men der manglede stadig borde, hvorefter vi på magisk vis tryllede nogen ekstra borde frem. Dette var historien om hvordan LNL's fremraggende CREW fik omdannet en krisesituation, til en fremragende success. Hurra for os!

Aaanyway, dørene åbner, og næsten alle havde fattet at når der står at dørene åbner kl 18, så er det ikke ensbetydende med at det er kl 16. Sjovt som det fungerer. ;o) Partyet går i gang, og stemningen er i top fra starten af.

Vi i CREW prøvede en ny bordopstilling, hvor vi centrerede os i et hjørne. Dette af forskellige grunde:

 1. Vi bliver ikke spredt over, og kan nemt kommunikere med hinanden
 2. Vi kommer ikke til at sidde foran projektoren
 3. Der bliver en lidt anden atmosfære CREW vs. Deltagere imellem.

Førhen var det nemlig ligemeget hvor meget minebånd og 'CREW ONLY!' skilte vi hængte op, der var stadig mange der var af den opfattelse at de var CREW (igen, et stort mysterium for os). Den nye bordopstilling gjorde os mere tilgængelig for deltagerne, samtidig at det var til mindre gene.

Af andre innovative ting, kan vi nævne vores nye sexede walkie-talkies, som crew'et brugte flittigt, blandt andet til at fortælle hinanden om vores nervepirrende toiletaktiviteter, samt vores splinterragendes nye mixerpult med dertilhørende mikrofon.

Da CREW er barnlig af natur (gamle mennesker går i barndommen igen, har man hørt), kunne vi få ufattelig meget morskab i sådan en lille sag. Det er jo en verdenskendt fænomen, at alle er helt tossede med autoriteter med smølfestemmer. Vores album "Små Blå er noget man drikker!" kommer snart i en skraldespand nær dig!

Klokken slår tolv, og traditionen tro viste vi introen lidt forsinket, og partyet blev officielt sparket i gang kl 02. Men den var værd at vente på!!! >_>

I Kisser's Kiosk blev der serveret alt det sædvanlige til ligeså sædvanlige chokerende lave priser samt et mindre antal energidrikke. Udover det havde vi ikke bare sat en hardwarebutik op, men to, ja to (!) hardwarebutikker!

Gamelaunch med deres uvurderlige sager som "museledningsholder" og forskellige variationer af ting der kan blinke samt deres ufattelig mange musemåtter o.l. Derudover solgte vi billige kabler og andet skrammel for Cable-Team. Vi fandt dog i eftertid ud af at det er besværligt at holde styr på tre separate pengekasser (underskud, nooooo) og pladskrævende med alt det skrammel.

Lørdagen forløb som den burde, med spil i absurde mængder. Som vores alternative combo, afholdte vi denne gang 'Trackmani Nations', som viste sig at være en kæmpe success. Der var over 30 tilmeldte, hvilket må siges at være en ganske imponerende debut, for ikke at sige total super blø'fee'.

Set i bagklogskabens spejl, kan det godt være at vi skal revurdere reglerne til næste gang, da måden det var sat op ikke var optimalt for et deltagerantal af den kaliber. Og så kan det godt ske at vi skal finde en bedre måde at føre point på. Det var lidt tragikomisk da vi tog et screendump af resultaterne efter 20 minutters kørsel, men at 'Start' valgte at poppe op lige i det øjeblik, og skjule den eneste delen af screendumpet der betød noget. XD

Nogen organizere skal bare ikke have lov til at sidde sammen ved det samme keyboard. :P Man bør måske lige tilføje at alt endte godt, og vi levede lykkeligt resten af vores dage (eller i hvert tilfælde til ulven kom og spiste os, men det er en helt anden historie).

Af andre sjove episoder om lørdagen, kan der nævnes at Markus tilkaldte Nikki for at han skulle tjecke om en deltagers harddisk virkede. Han fortalte senere at han ikke turde at sætte den i sin egen computer, da det var muligvis Dødens Harddisk, der havde en vane med at brænde IDE-porte af. Betryggende nok. Harddisken brændte dog ikke Nikkis IDE-porte af, men han formåede til gengæld at ødelægge hans IDE-kabler, så han blev nødt til at investere i nogen nye (dyre) nogen af slagsen. -.-

Søndag foregik ganske planmæssigt, lige bortset fra at en af vores sponsorer valgte at ikke møde op for at ente deres ting, hvorfor den kære Hans ligesom sidste gang, blev stående helt alene tilbage. (Muhahahaha).

Afslutningsvis kan vi konkludere at Plugged#7 stod i nyskabelsens tegn, og at nogen af vores procedurer igen skal revurderes. Men som sædvanlig, et ganske udmærket netparty, som vi forventer at gøre endnu bedre næste gang. Stay tuned, my little nerdy minions...

[Tilføjet af Nikki den 22/10-06. Der vil muligvis komme en opdatering, samt en liste over resultaterne i de forskallige konkurrencer).


Warcraft 3 - The Frozen Throne

 1. Alucard
 2. Ganolink
 3. Hyp

Counter-Strike 1.6

 1. AESKE
 2. Lige i Fissen
 3. Mang0

Trackmania Nations

 1. chatt
 2. And
 3. krist