Newstitleleft

Plugged #8 - Navnet Forpligter

Newsbar_right

Plugged #8 - Navnet Forpligter

(Til hvad egentlig? Det får vi måske aldrig svar på)

Ah, Plugged #8. Det står mig friskt i minde, som står det skrevet i det gamle testamente. Så vidt jeg husker foregik det nogenlunde sådan her: Og det skete i de dage at der udgik befaling fra Kejser Markus om at alle de gode nørder skulle samles til det der senere skulle blive husket som "Plugged#8 – Navnet Forpligter". Det var, som navnet måske afslører, det 8. party mens Langaa Nanolaug hærskede (memberparties ikke medregnet). Og alle drog hen for at deltage, fra alle egne af kongedømmet.

Og det var et storslagent arrangement, faktisk næsten ligesom alle de foregående arrangementer. Prøveprojektet med energidrikke fra Plugged#7 var for alvor taget seriøst denne gang, ja det var næsten som om X-Ray regnede fra skyerne. Lystige og spilhungrende nørder kunne nu game CS og glücke tyske naturfilm natten lang (derav frasen "at spille med sig selv og andre" – høhø).

Men tro ikke at P#8 kun var indendørs glæde og syndighed. Næh du! CREW havde nemlig sørget for at man nu også kunne lyste sig udenfor, i den famøse Nørdlympiade! Men først skulle åbningsceremonien, der også fungerede som kvalifikationsrunde, lige klares, der bestod i at bunde en liter Cocio.

For at gøre det endnu mere udfordrende for de håbefulde 8 nørdlympiske deltagere var kakaosprøjtet fordelt i 3 dåser, på hver især en trediedel liter. Alligevel nåede Zeifer at udføre opgaven på mildest sagt imponerende 28 sekunder – med andre ord ikke mindre end 35,36 ml/s.

Første disciplin bestod i hammerkast. Beklageligvis kunne CREW ikke få en hammertilladelse igennem, grundet tidligere uheld, men det viste sig at der i stedet for kunne fremskaffes adskillige muse i stedet. I LNL er vi meget bevidste om sikkerheden, og alle de fjolser der formåede at få minusscore ved at kyle musen baglæns direkte ind i publikumsskaren der stimlede omkring, blev selvfølgelig efterfølgende slået med køller, for ikke at snakke om fratrukket i stilpoint.

Næste disciplin bestod i diskoskast, hvor vi af økonomiske årsager benyttede os af specielt markede DVD-skiver til formålet. Igen havde CREW en lille overraskelse i ærmet, da de havde sørget for at vinden gjorde det ekstra frustrerende for deltagerne. Det bør bemærkes at CREW, som agerende dommere, har liden sans for retfærdighed, men heldigvis meget mere smag for underholdningsværdi.

To nørdlympiaster formåede at tage sig til den tredje og sidste disciplin i de nørdlympiske lege (også kendt som de stüre finale). Monrad =) aka Hust!er og Zeifer skulle dyste i en af de ældste discipliner fra oldtidens Hellas, tastatursamling på tid.

Af uforklarlige årsager valgte Zeifer at trodse legenes gode ånd ved at placere tasterne i et mønster, der i sig selv proklamerede ham selv som best. Det kan vi ikke se igennem fingre med i LNL – især fordi magelen på 3 e'er gjorde opgaven svær.

Havde han i stedet postuleret sin kærlighed til CREW og LNL, havde vi måske kunnet se igennem fingre med det, men hyklerisk selvreklamering har vi ikke meget tilovers for. Den rigtige vinder af den første Nørdlympiade, Battle of the Nerds, blev således Monrad =) aka Hust!er, på trods af hans fantastisk irriterende nick.

Andre interessante hændelser til Plugged#8, var da Markus valgte atgå tilbage til primaterne, og sove under åben himmel. Det klarede han særdeles flot, og udstødte sjove, dyriske lyde da naturfotografen forevigede øjeblikket. Han nægter stadig begivenheden, men vi lader billederne tale for sig selv.

Plugged#8 gik også over i historien som det sidste party hvor der var en kawnterfårce konkurrence. Ironisk nok blev den vundet af en gruppe der tilsyneladende ikke spiller CS, nemlig "Vi spiller kun wow". Der gjaller et stort tillykke til "Vi spiller kun wow" herfra. Hvis I så bare kunne spille et ordentlig spil, så ville det være alletiders.

All in all, så var Plugged#8 et (kærligt) party, med kun få fejl. Nørdlympiaden var et positivt tiltag, selvom solen ikke altid har en fremragende effekt på nørdens blegfede hud. Så er det fandme godt at man kan komme ind og få en fransk og en Cola hos Kisser!

En tak skal rettes til vores sponsorer; SteelSeries og Sandberg, der leverede mange flotte præmier til vores konkurrencer.

Kyzz og knuzz,

Nix @ LNL CREW


Steelseries Warcraft 3 - TFT

 1. Ganolink
 2. Hyp
 3. Jonz

** Trackmania Nations**

 1. KR!sT
 2. Executor
 3. Bendtsen

Counter-Strike 1.6

 1. Vi spiller kun wow
 2. DKH
 3. Exonerated

Battle of the Nerds

 1. Monrad =) aka Hust!er
 2. Zeifer

Cociocrashing

 1. Zeifer (28 s)