17
May

Logins

Newsbar_right

Google login

Vi er nu skiftet over til Googles nye loginmetode. Det betyder, at alle, der benytter Google-login, er blevet logget ud, og skal godkende på ny. Hvis dit Google-login benytter samme email som i din nanolaug.dk-bruger, så kan du blot logge ind som normalt. Første gang du logger ind, får du tilsendt en mail med et link, som du skal klikke på for at godkende.

Hvis dit Google-login derimod benytter en forskellig email, skal du først logge ind via. email (se næste punkt), og derefter gå ind under rediger bruger og tilføje dit Google-login.

Passwordløst login

Vi har valgt at droppe passwords på nanolaug.dk. Det giver dig ét mindre password at skal huske på, og én ting mindre, som du skal give væk (sikkerhed!). Det bliver nemmere at oprette brugere, samt at huske på logins på tværs af alle dine enheder.

Måden det fungerer på, er at du i stedet for at indtaste password, får tilsendt en engangstoken pr. email, som du blot skal klikke på for at logge ind.

Dette forudsætter, at du har tilgang til den email, som er tilknyttet din brugerkonto. Hvis det ikke er tilfælde, kan du kun logge ind, såfremt du har tilknyttet et social login til din brugerkonto.

Vi håber, at I vil tage godt imod de nye ændringer.

Comments

Back