10
Mar

Indkaldelse til generalforsamling

Newsbar_right

Foreningen Langaa Nanolaug indkalder til generalforsamling. Generalforsamlingen er åben for alle kontingentbetalende medlemmer af Langaa Nanolaug. Generalforsamlingen afholdes søndag d. 31. Marts, og deltagelse samt forslag til dagsorden skal ske ved tilmelding til formanden senest 8 dage før.

 1. Valg af dirigent og referent.
 2. Beretning og debat om foreningens arbejde.
 3. Regnskabsfremlæggelse.
 4. Behandling af indkomne forslag.
  • Vedtægtsændringer som følge af foreningens situation
 5. Budget for det kommende år, herunder fastsættelse af kontingent
 6. Fastsættelse af Netparties
 7. Valg af formand (hhv. næstformand), kasserer og sekretær/menige medlemmer.
 8. Valg af revisor og revisorsuppleant.
 9. Diskussion af regler.
 10. Eventuelt
18
Mar

Lidt om fremtiden

Newsbar_right

Hej alle!

Som I nok har bemærket, så har der været radio silence siden sidste party. Det skyldes, at vi er ved at finde ud af, hvad vi kan gøre for at føre foreningen videre.

Som I måske kan huske, så har vi mistet vores status som folkeoplysende forening. Det betyder, at Randers Kommune ikke længere vil lade os benytte kommunale lokaler, såsom Langå Skole, til overnatningsarrangementer.

Vi har været i dialog med kommunen, for at finde ud af, hvor meget vi skal pille i vores eksisterende form, for at vi kan blive ved med at være på Langå Skole. Det har desværre ikke været specielt frugtbart, da der i Randers Kommune har nogle ret strenge retningslinjer for, hvem der må benytte deres lokaler.

Vi er derfor i gang med at lede efter andre lokaler. Så langt har vi ikke haft meget held, men jagten fortsætter. Der bliver desværre intet party til foråret som vi plejer, men vi håber at vi kan stable et arrangement på benene senere i år.

Tak for jeres opmærksomhed – og på gensyn snart.

Med de venligste hilsener,
CREW


Q: Gider Langå Skole ikke have os længere?
A: Vi har et godt forhold til Langå Skole. Vi passer på tingene, vi gør rent efter os selv, og der har aldrig været ballade. Vi har også opgraderet skolens el-installationer for egen regning. Udleje af skolens lokaler skal dog ske igennem kommunen, og det er her skoen trykker.

Q: Så det er altså Randers Kommune, der ikke gider os?
A: Randers Kommune vil kun sætte deres lokaler til rådighed for “folkeoplysende godkendte foreninger”. Vores foreningsstatus er blevet nedgraderet fra at være en folkeoplysende godkendt forening, til blot en almennyttig forening.

Q: Hvorfor er I ikke længere en folkeoplysende godkendt forening?
A: Grunden til at vi er blevet nedgraderet til en almindelig forening, ligger i at Randers Kommune har valgt at stramme op på deres retningslinjer.

Kort (men lidt upræcist) er forskellen, at kun en folkeoplysende godkendt forening er tilskudsberettiget. Til gengæld er der en række krav, der skal overholdes.

Langå Nanolaug har aldrig søgt om tilskud fra Randers Kommune. Dog har Randers Kommune fastsat retningslinjerne således, at lokaleudlejning med overnatning betragtes som et kommunalt tilskud, og derfor bliver vi fanget af de strikse krav.

Q: Hvad skal der præcist til, for at I igen kan blive en folkeoplysende godkendt forening?
A: Randers Kommune har, til forskel fra mange af landets andre kommuner, nogle meget stramme krav. Eksempelvis skal vi som minimum afholde 20 årlige aktiviteter, ligesom vi heller ikke må kræve penge for indgang. Det er meget svært for os at opnå.

Derudover skal vi føre medlemskartotek og opkræve kontingenter. Det har vi gjort før, men det var dræbende kedeligt, og skaber nogle andre problemer for os.

Q: Kan I ikke bare finde nogle andre lokaler?
A: Jo, det vil vi meget gerne, men det er ikke noget man "bare lige" gør. Mange af de faciliteter, der har mulighed for at huse os, er kommunalt ejet, og så er vi lige langt. Andre steder er ret bekostelige, har ingen overnatningsmuligheder, kan ikke dække vores strøm- eller internetbehov, osv. Der er altså mange ting, der skal gå op i en højere enhed. Vi vil gerne bruge tid på at finde et godt sted, hvor vi forhåbentlig kan være mere end én gang.

17
Nov

Velkommen til Plugged 28

Newsbar_right

Berserkere, hirdmænd og skjoldmøer, vær hilset!

Tiden er nu kommet til at kæmpe det allersidste slag, for Midgård, Asgård alle alle gårde midt imellem. Vi er sikker på at I er i gang med de allersidste forberedelser (slibe jeres sværd, pudse jeres skjold, slibe sværdet en ekstra gang).

Men når I engang er færdig med det, så er der også nogle mere praktiske ting I kan gøre. Først og fremmest, så husk at hent/opdatér alle de spil, I gerne vil spille i weekenden. Der bliver afholdt combo i Overwatch (gratis denne weekend!) og Rune (Steam - GOG), så det skal I i hvert fald have styr på.

Derudover, så skal alle torrent/p2p-klienter, cloudservices og andre programmer, der sluger umådelige mængder båndbredde lukkes for.

 • Download hjemmefra!
  Vi er 80 om at dele forbindelsen, så det hjælper meget hvis vi kan reducere trafik. Opdatér dit Steam, GOG osv., og sluk derefter for opdateringer samt torrentklienter. Usikker? Tjek vores guide!. Vigtigt!
 • Medbring alt dit grej!
  Foruden computer og skærm, skal du også sørge for en stikdåse med nok huller i til dig selv, samt et netværkskabel der kan nå vores switch (10 meter).
 • Høretelefoner er påbudt.
  Ingen hornmusi keller studioanlæg. Helt vildt forbudt!
 • Kolde kontanter!
  Vi modtager også MobilePay, men vi har haft tekniske problemer med det førhen – derfor kan vi lide kontanter. Bemærk: Vi modtager ikke længere betalingskort (VISA, Mastercard, Dankort).
 • Gør Kisser glad!
  Kom ud i kiosken, tag en sludder og nyd de sagnomsuste Kisser Toasts. Selv Idun misunder Kissers magiske toasts! Har du selv medbragt eget slik, sodavand og ukurante toast, så er du bare en dum Jotun.
 • Gør dig bekendt med reglerne, så sparer vi alle tid og lungekapacitet.

Vel mødt i Asgård til Plugged 28 - Leif Eriksson-ekspeditionen.

 • CREW
05
Nov

Husk at gentilmelde dig

Newsbar_right

Vel mødt viking.

Husk at hvis du vil beholde din gamle plads til plugged #28, så skal du tilmelde dig som det blev beskrevet i den mail du modtog i mandags.

Husk også at du skal tilmelde dig senest onsdag d. 8. ellers frigiver vi den gamle plads.

Og skulle du have fundet ud af at du ikke vil med til plugged #28 alligevel så må du meget gerne skrive, så vi allerede nu kan frigive pladsen.

27
Oct

Plugged 28 ikke alfyst alligevel!!!

Newsbar_right

Breaking news

Valkyrierne har besøgt os, og givet os en bid af Iduns livsgivende æbler.

Randers Kommune har kontaktet os, og informeret os om at vi alligevel kan benytte lokalerne på Langå Skole.

Det betyder, kære krigere, at Plugged#28 stadig bliver til noget!

Vi har dog allerede aflyst arrangementet i det eksterne tilmeldingssystem, og refunderet jeres penge.

Det betyder, at I formentlig er nødt til at lave en ny tilmelding. Vi er ved at finde ud af, hvordan vi bedst kan gøre det rent praktisk, så I f.eks. kan få lov til at beholde jeres pladser.

Vi ved godt, at det har været en traumatisk oplevelse for jer, så vi vil også gerne give jer et plaster på såret. Mere om det senere.

Mere info vil komme løbende, så hold øje med hjemmesiden, jeres epost-indbakke og budbringende ravne.

Update Tilmeldingen vil blive genåbnet, men hvor alle pladser, der før var reserveret er "låst". Alle som var tilmeldt før tilmeldingen blev lukket, vil modtage en mail, der beskriver hvad I skal gøre for at gentilmelde jer. Det betyder, at I vil beholde de pladser, som I valgte i første omgang. For nye tilmeldinger, vil tilmelding og pladsreservation foregå normalt.

Update Vi vil gerne præcisere, at det ikke er nødvendigt, at skynde sig ind og booke nye pladser. Jeres pladser fra før er stadig reserveret. I kan altså roligt vente til næste uge, hvor de refunderede penge kommer tilbage på jeres konto, med at bestille. I vil modtage en mail, hvori der står hvad I skal gøre, for at bestille billetter uden pladsreservation.

 • CREW