17
Nov

Velkommen til Plugged 28

Newsbar_right

Berserkere, hirdmænd og skjoldmøer, vær hilset!

Tiden er nu kommet til at kæmpe det allersidste slag, for Midgård, Asgård alle alle gårde midt imellem. Vi er sikker på at I er i gang med de allersidste forberedelser (slibe jeres sværd, pudse jeres skjold, slibe sværdet en ekstra gang).

Men når I engang er færdig med det, så er der også nogle mere praktiske ting I kan gøre. Først og fremmest, så husk at hent/opdatér alle de spil, I gerne vil spille i weekenden. Der bliver afholdt combo i Overwatch (gratis denne weekend!) og Rune (Steam - GOG), så det skal I i hvert fald have styr på.

Derudover, så skal alle torrent/p2p-klienter, cloudservices og andre programmer, der sluger umådelige mængder båndbredde lukkes for.

 • Download hjemmefra!
  Vi er 80 om at dele forbindelsen, så det hjælper meget hvis vi kan reducere trafik. Opdatér dit Steam, GOG osv., og sluk derefter for opdateringer samt torrentklienter. Usikker? Tjek vores guide!. Vigtigt!
 • Medbring alt dit grej!
  Foruden computer og skærm, skal du også sørge for en stikdåse med nok huller i til dig selv, samt et netværkskabel der kan nå vores switch (10 meter).
 • Høretelefoner er påbudt.
  Ingen hornmusi keller studioanlæg. Helt vildt forbudt!
 • Kolde kontanter!
  Vi modtager også MobilePay, men vi har haft tekniske problemer med det førhen – derfor kan vi lide kontanter. Bemærk: Vi modtager ikke længere betalingskort (VISA, Mastercard, Dankort).
 • Gør Kisser glad!
  Kom ud i kiosken, tag en sludder og nyd de sagnomsuste Kisser Toasts. Selv Idun misunder Kissers magiske toasts! Har du selv medbragt eget slik, sodavand og ukurante toast, så er du bare en dum Jotun.
 • Gør dig bekendt med reglerne, så sparer vi alle tid og lungekapacitet.

Vel mødt i Asgård til Plugged 28 - Leif Eriksson-ekspeditionen.

 • CREW

Comments

Back