23
Feb

So long and thanks for all the fish

Newsbar_right

Hejsa, som der nok er flere der har gættet sker der ikke så meget på Nanolaug fronten. Det er nu lidt over 2 år siden at vi sidst har afholdt et netparty, og vi må jo nok se det i øjnene. Der kommer nok ikke flere Plugged.

Vi havde håbet vi kunne afholde et sidste party, og der var da nok en drøm om at nå Plugged #30, men det var da stadig kunne nå at blive til vores 15 års jubilæum. I stedet nåede vi at afholde 28 Plugged og 2 member parties hen over 14 år.

Vi vil sige mange tak til alle jer der har været med til at gøre Nanolaug til det det var: Et fantastisk hyggeligt netparty, hvor der altid var plads til en Kisser toast til. Det var lige meget om vi havde net over to pringles rør til et memberparty, der var godt nok ikke ret meget hul igennem. Eller da vi til Plugged #12, i 2009, havde internet via en 3g dongle, stemningen var altid forrygende. Da vi til Plugged #18 formåede at få valve til at give Left4Dead 2 gratis væk mens der var Plugged og vi havde combo i det, helt uden at have snakket med dem! Eller den gang jeg havde fornøjelsen af at rydde op efter cola crashing, 1,5L coca cola fylder ikke så meget når den er i sin flaske, men når en er blandet med lidt pizza og ligger på hele gulvet fordi der var nogen der ikke kunne holde det i sig... Dengang alle havde store tunge CRT skærme, og et kabinet der var større end skærmen. Som Dronning Margrethe II ville sige: "Af hjertet tak!"

PS. Jeg kan afsløre en familie hemmelighed angående Kissers toasts, den hemmelige ingrediens var smør på indersiden. Det og så 0 opsyn med toasterne, så de blev ekstra sprøde. De fleste af vores intros kan stadig ses på Vimeo, altså dem af dem der ikke er røget til musik copyright claims.

Comments

<3

Det var en fornøjelse. God vind fremover. Those were the day, død over Randers kommune, eller nej.. måske lige voldsomt nok... eller?

<3

Back