10
Nov

Make Plugged Great Again

Newsbar_right

Tak for jeres uendelige opbakning! Vi ser frem til at se jer alle i jakkesæt, afblegede tænder og hentehår næste weekend. Her følger lidt kort info:

Program:

Fredag
19:00 - Dørene åbner
24:00 - Intro

Lørdag

Søndag

11:00 - Skrid tilbage til hvor I kom fra

Comboer: Opdateret

 • League of Legends 5v5 - Regler
 • Hearthstone 1v1 - Regler
 • Mario Kart

Som I kan se, kører vi denne gang med tre combos, hvilket vi ellers før er gået væk fra grundet at programmet bliver for presset, når folk primært kommer for at hygge sig. Mario Cart vil dog ikke blive afviklet i ét stræk, men som flere heats over weekenden. Vi håber, at I tager godt imod idéen. Det er en meget, meget, meget smart idé. Det bliver sjovt. Trust me.

It's gonna be yuuuge!

Programmet er nu tilgængeligt

Comments

Jamen fantastisk gode valg, der rammer 3 forskellige genre, og forskellige platforme. Håber især at Hearthstone kan åbne op for den måske største %-vise brugerdeltagelse i en kombo.

Er der toast til dem der kan bygge den største mur af dåser fra kiosken?

Er league of legends turneringen på EU West serveren som sidste gang? :)

Jeg vil gerne vide om der er en mulighed for en overwatch combo af en eller anden art nu da spillet er gratis fra d. 18 - d. 21

Overwatch var en af de spil vi overvejede stærkt, men vi konkluderede at det ville være tricky, da det ikke er særlig combo-venligt.

Vi kommer ikke til at tilføje flere combos, da vores erfaring er at folk ikke gider deltage i dem, når programmet bliver for presset.

Vil Hearthstone blive Wild eller Standard?

Regler vil komme på forsiden snarligt.

Hej Crew. Angående HS-turneringen, er der 2 game modes, hvor den ene er wild og den anden er Standard

Standard: Classic og de nyeste expansions er lovlige (Nogle er bannet) Wild: Alle expansions

Jeg stemmer klart for Wild da hvis alle ikke har mulighed for at få de nye expansions, men har de gamle, så vil det da være optimalt tænker jeg.

 • Jens Toast Toast Toast Trump

^ var angående de posted regler.

Det er dig der har lavet dette regelsæt på et tidspunkt. ;)

Lol, det er rigtigt :D

Men der er blevet ændret siden sidst, jeg skriver lige på steam, Hans ;)

Hej jeg vil bare lige starte med at sige at jeg synes det er nogle nice combos. dog synes at det er lidt underligt at hearthstone bliver i formatet wild da jeg har det indtryk at spillerbasen næsten kun spiller standart. er der nogen specifik grund til at i har valgt dette eller er det bare valgt tilfældigt ? :)

Da jeg har stået for reglsættet i år og sidst gang vil jeg gerne forklare hvorfor wild er tilstede.

 • Standard er jo Classic og blackrock-alt derefter, det vil sige at 2 expansions er bannet og ude. Da jeg tænker på at alle skal være med tænker jeg der sidder nogle gamle veteraner der ikke har fået købt sig de nye expansions, men fx har naxx og GVG.

 • Wild er et fedt element (tænker jeg, vi kan diskuterer det) da det simpelthen åbner en bred "pool of oppurtunities" som også gælder dem der har alle expansions.

 • Man behøves da ikke altid gå efter spillerbasen, hvilket jeg også vil reflektere tilbage til en tidligere lol combo der blev holdt, hvor der var 2 hold som var west, hvor resten var på east, hvor west simpelthen blev tvunget til at spille på east uden runer og noget som helst fordi man ikke kunne blive enige om runes, summoner abilities, og hvad ved jeg.

 • Jeg ved godt at Standard "is the real deal" lige for tiden, men tror også at vi kan ramme den samme spillergruppe alligevel + de løse som sidder tilbage i deres væmle hjørne blandt toast og andre godter fra Kissers kiosk

 • Jens

ps.

 • Hvis vi skal implentere Standard som spille stilen, så håber jeg da der er flere der vil markere sig som imod, så vi kan tage den op med crew

Jeg kan sagtens se pointen du laver, det jeg tænker der ville være lidt træls ved at spille wild er at gvg eksisterer og den expansion indeholder nogle rigtigt stærke kort sammenlignet med nogle af de nyere serier så jeg tænker at folk der ikke har spillet mens det var ude eller det har disenchanted en del af deres samling for at spille standard kommer til at være lidt i problemer:)

PS. Jeg har selv størstedelen af kortene i spillet så det er ikke fordi jeg tænker at det er negativt for mig hvis den bliver afholdt på den her måde, men jeg tror måske det ville være en rimelig stor fordel for en nørd som mig der har gamet ret meget HS :)

GvG og Naxx er stærke ja, der er jeg enig. Nu er jeg både standard og Wild spiller, og jeg har gode erfaringer med at alt tilladt :)

 • Angående Disenchant, ja det er et problem der kan drøftes til ukendelighed. Specielt hvis de har dc'ed alt fra naxx og gvg.

 • Har også størstedelen af kortene, så det rammer heller ikke mig om det er standard eller wild, jeg tænkte bare at wild (kunne være fair) og samtidigt spændende og sjovt.

Back