30
Aug

Nyt design, ny kode, ny epoke..

Newsbar_right

:markdown Hej alle nørder! Så er det blevet tid til for Nanolaug at lancere den nye side, med nyt design, en ny kodebase og en masse lækre ting der er undervejs.

Første ting I vil opdage er at jeres gamle konti desværre ikke længere virker. Dette skyldes at vi havde en ordentlig røvfuld gamle brugere som ikke længere var aktive, mens folk også havde 1,2,3 brugere. Derfor starter vi på en frisk, og folk vil opdage at det er muligt at logge ind via e.g. Google, Twitter og Facebook.

Designet har faktisk allerede ca. 3 år på bagen og er lavet af vores allesammens Nix. Han startede på designet tilbage i 2009, hvorefter hovedkoderen (Markus) ikke helt kunne få taget sig sammen til at lancere det. Designet er røget igennem et par iterationer og ligger nu rimeligt fast.

Den gamle side er stadig i luften og vil fortsat være at finde på https://old.nanolaug.dk/ i et par måneder... Eller til jeg får taget mig sammen til at fjerne det, hvilket nok godt kan tage et halvt års tid.

Hvis man godt kan lide sikkerhed kan det nævnes at vi nu også har et ssl certifikat, så man nu kan tilgå siden på enten: https://ssl.nanolaug.dk eller https://nanolaug.dk

Vi håber I vil tage godt imod det nye site, og skulle der mod forventning være nogen problemer så skriv endelig på forum eller til markus@casadelkrogh.dk

Comments

Næææhhh hvor fint... Så er der sgu ny hjemmeside til folket... Og I nåede det inden 1.september, så der er ingen offentlige tør anal voldtægt til jer... Det er et hit!

Det ser da godt ud, men lad os se om Jacob's anal voldtægt måske kommer i spil alligevel når alle bugs kommer frem, hehe.

Der er rigeligt med bugs rundt omkring, men de er ofte svære at jagte når det ikke bliver brugt af andre end mig.

Men det er rart at se folk så småt begynder at oprette sig, og at der kommer tekst forskellige steder (e.g. din lange post Hans). Så kan der blive strammet op i styling etc.

Back