10
Apr

Plugged# 23 er i dag!

Newsbar_right

Plugged 23 baggrund

Dørene åbner kl. 19:00. Adgang koster 150 kr for forhåndstilmeldte. Er indgangen "lukket" når man ankommer, henvender man sig i kiosken eller ved CREW. Tema denne gang er Indiana Jones, og I må meget gerne klæde jer ud.

I skal medbringe:

  • EDB-maskine og fjernstyringsmateriel til denne
  • Stikdåse(r) nok til dig selv +1 stik til en ven
  • Netkabel(RJ45) på 10m, så er du sikker på at kunne nå en switch
  • Høretelefoner (ingen halløjtalere). Ellers skal din computer have indebygget mute-funktionalitet ™
  • Sovegrej og toiletgrej. Anti-perspirant og tandkost er et must (vi laver løbende hygiejnetjek)
  • Alle dine spil. Husk at download hjemmefra, eller gem ned på disketter!
  • Cool cash til vores kiosk. Det nytter ikke at tage slik og sodavand med hjemmefra. Kisser har et ganske fremragende udvalg, til latterligt lave priser. Du kan formentlig ikke få det billigere uden at selv koge hjemmelavet cola. Vi har mulighed for at tage VISA og MasterCard, så længe vores terminal ikke strejker.

Husk at downloade alt hjemmefra!

Vi har en udmærket forbindelse, men vi er 90 om at dele den. Så sørg for at dit Steam-bibliotek og dine øvrige spil er opdateret, og at du har hentet alt du skal bruge hjemmefra. For flere gode råd og forholdsregler, lavede vi sidste gang en post specielt til dette. Læs den, følg den, eller mærk vores vrede. Sluk dine torrent/P2P/download-klienter, sluk for synch til Dropbox/Mega/andet cloud-backup.

Øvrig info kan findes på vores infoside.

Og husk at bring det gode humør – det bliver vi så glade for!

Comments

En anden lille notits kunne være at hvis man nu absolut skal se en eller anden streamer på twitch eller lign, kan man så ikke gå sammen med sin buddy og se den samme stream på samme skærm, istedet for at belaste nettet unødvendigt.

Back