14
Sep

Plugged #28

Newsbar_right

Vi har fundet en dato til Plugged #28, det bliver d. 17/11 - 19/11 2017.

Som noget nyt har vi valgt at Plugged #28 tilmeldingen foregår med forhåndstilmelding. Det betyder at når tilmeldingen åbner (mere om dette senere, men planen er omkring d. 14. oktober), så skal billetten købes med det samme. Vi har valgt at gøre dette fordi vi til de sidste par parties har haft problemer med folk der reservere flere pladser end de er, og nogle der først afmelder sig lige før der er Plugged.

Der kommer som sagt mere information senere, både med hensyn til tema, og præcis tilmeldingsdato mm. Vi gælder os til at se dig!

Comments

Fedt med det nye tilmeldingstiltag! Jeg er lidt ærgerlig over I i tidligere opslag skriver "omkring oktober" og så ligger det i den sidste halvdel af november =/ Har holdt oktober nogenlunde fri for aftaler for at få det til at passe, for så at finde at det bliver en weekend hvor jeg ikke kan deltage, fordi det alligevel ikke bliver i oktober eller en af de første weekender i november. Så vil jeg hellere have været foruden beskeden om "omkring oktober" så jeg ikke havde regnet med at kunne deltage =(

#græderfordijegikkekandeltage #nanolaugerfedt

Hej Rasmus!

Det er altid svært for os at spå et halvt år ud i fremtiden. Historisk set, er vores efterårsparties blevet afholdt "omkring oktober" (altså oktober, somme tider november, en enkelt gang i september). Denne gang passede det bedst i kalenderen i midten af november.

Træls du ikke kan komme – men så må du jo sætte kryds i kalenderen næste gang! Det bliver afholdt "omkring maj" ;).

Back