27
Oct

Plugged 28 ikke alfyst alligevel!!!

Newsbar_right

Breaking news

Valkyrierne har besøgt os, og givet os en bid af Iduns livsgivende æbler.

Randers Kommune har kontaktet os, og informeret os om at vi alligevel kan benytte lokalerne på Langå Skole.

Det betyder, kære krigere, at Plugged#28 stadig bliver til noget!

Vi har dog allerede aflyst arrangementet i det eksterne tilmeldingssystem, og refunderet jeres penge.

Det betyder, at I formentlig er nødt til at lave en ny tilmelding. Vi er ved at finde ud af, hvordan vi bedst kan gøre det rent praktisk, så I f.eks. kan få lov til at beholde jeres pladser.

Vi ved godt, at det har været en traumatisk oplevelse for jer, så vi vil også gerne give jer et plaster på såret. Mere om det senere.

Mere info vil komme løbende, så hold øje med hjemmesiden, jeres epost-indbakke og budbringende ravne.

Update Tilmeldingen vil blive genåbnet, men hvor alle pladser, der før var reserveret er "låst". Alle som var tilmeldt før tilmeldingen blev lukket, vil modtage en mail, der beskriver hvad I skal gøre for at gentilmelde jer. Det betyder, at I vil beholde de pladser, som I valgte i første omgang. For nye tilmeldinger, vil tilmelding og pladsreservation foregå normalt.

Update Vi vil gerne præcisere, at det ikke er nødvendigt, at skynde sig ind og booke nye pladser. Jeres pladser fra før er stadig reserveret. I kan altså roligt vente til næste uge, hvor de refunderede penge kommer tilbage på jeres konto, med at bestille. I vil modtage en mail, hvori der står hvad I skal gøre, for at bestille billetter uden pladsreservation.

  • CREW

Comments

Back