23
Oct

T-19 timer til party!

Newsbar_right

Plugged 24 logo

Dørene åbner kl. 19:00. Adgang koster 150 kr for forhåndstilmeldte. Er indgangen "lukket" når man ankommer, henvender man sig i kiosken eller ved CREW.

Vi rejser denne gang frem til tilbagetiden – altså tilbage til den tidligere fremtid? Nej, nu er jeg forvirret. Men I må i hvert fald meget gerne klæde jer i tidspassende antræk. Tænk 1985, eller alternativt 2015 (som forestillet i 1985). Altså, hvordan fremtiden var før i tiden. Eller er det omvendt? Bonuspoínt for selvsnørende Nike og hoverboard.

I skal medbringe:

  • Spillemaskine (Atari, Commodore, Amiga eller andre mærker)
  • Stikdåse(r) nok til dig selv +1 stik til en ven
  • Netkabel(RJ45) på 10m, så er du sikker på at kunne nå en switch
  • Høretelefoner, hvis du også vil have lyd til dine spil. Absolut ingen højtalere.
  • Sovegrej og toiletgrej. Anti-perspirant og daglig tandpleje er et krav (vi laver løbende hygiejnetjek)
  • Alle dine spil. Husk at download hjemmefra, eller gem ned på kasettebånd!
  • Hele din børneopsparing, så Kisser også kan holde jul i år. Det nytter ikke at tage slik og sodavand med hjemmefra. Kisser har et ganske fremragende udvalg, til latterligt lave priser. Du kan formentlig ikke få det billigere uden at selv koge hjemmelavet cola. Vi har mulighed for at tage VISA og MasterCard (ikke rent Dankort), men da vi har en daglig begrænsning på hvor meget vi må tage imod før vores terminal selvantænder, kan vi bedst lide kontanter.
  • Awesome humør

Frameld

Hvis du af en eller anden usandsynlig ringe grund ikke kan komme og være sammen med os i weekenden, må du meget gerne framelde dig, således at en anden nørd kan få glæde af din plads.

Husk at downloade alt hjemmefra!

Vi har en udmærket forbindelse, men vi er rigtig mange om at dele om at dele den. Så sørg for at dit Steam-bibliotek og dine øvrige spil er opdateret, og at du har hentet alt du skal bruge hjemmefra. For flere gode råd og forholdsregler, lavede vi en gang en post specielt til dette. Læs den, følg den, eller mærk vores vrede. Sluk dine torrent/P2P/download-klienter, sluk for synch til Dropbox/Mega/andet cloud-backup.

Øvrig info kan findes på vores infoside.

Comments

Back